Varumärken

MyTest distribuerar snabbtester från Europas ledande diagnostikföretag så du kan använda välbeprövade och kvalitetssäkrade produkter. Testerna är CE-certifierade, rekommenderade och godkända för bruk inom EU och även utvärderade i oberoende tredjepartsstudier. Ledande varumärken såsom Boson, Flowflex, Healgen, Panodyne och Joysbio vilka är välkända medicintekniska företag med lång erfarenhet på marknaden.

Snabbtester med resultat
inom 15min

MyTest’s snabbtester är handplockade för deras effektivitet. Antigentesterna ger resultat inom 15 minuter så att du snabbt kan vidta åtgärder. Resultatet läser du själv av och vi rekomenderar att du följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer där du vid positivt resultat ska säkerhetställa det med ett sk PCR test och följa deras rekommendationer för smittspårning.

CE-märkta snabbtester
med hög specifitet

MyTest’s snabbtester är handplockade för deras höga sensitivitet och specitivitet och följer Folkhälsomyndighets rekommendationer gällande träffsäkerhet. Alla tester är utvärderade i tredjepartsstudier, och är EU-godkända säljs världen över till myndigheter, företag och privatpersoner.

Skonsam
provtagningsmetod

MyTest’s snabbtester är handplockade för deras skonsamma provtagningsmetod. Våra tester kan tas via saliv, svalj eller näsa. Det är mindre invasivt och underlättar vid regelbunden och storskalig testning för företag och myndigheter. Regelbunden testning skapar trygghet i alla led.

Panodyne

I över 15 år har det brittiska läkemedelsverket Multibrands international varit ledande i försvaret mot skadliga bakterier och virus. Panodynes antigentester har testats för att uppfylla den högsta standarderna i Storbritannien och EU. Varje produkt inom sortimentet har undersökts, designats och formulerats noggrant i Storbritannien, för att du ska kunna känna dig trygg.

SALIV 1-PACK
HALSPROV 1-PACK
ANTIKROPPSTEST 1PACK

Joysbio

Joysbios antigen rapid test ger snabb detektion av SARS-COV-2 antigen med resultat inom 15 minuter. Joysbios antigen snabbtest är en kostnadseffektiv lösning för storskalig testning. Produkternas höga prestanda har bevisats av en oberoende klinisk studie i Centro Diagnostico Delta S.r.l. i Italien mellan oktober 2020 och januari 2021. Testerna är för professional use.

1-PACK
20-PACK

Surescreen

SureScreen grundades 1996 i Storbritannien och har tillhandahållit proaktiva, skräddarsydda diagnostiska lösningar till organisationer precis som din i nästan 25 år. SureScreen Diagnostics har spelat en viktig roll under COVID-19 pandemin. Nyligen tillhandahöll SureScreen 20 miljoner antigentester till den brittiska regeringen. SureScreen Diagnostics Covid-19 Antigen test saliv är ett snabbtest på salivprov, som ger pålitliga resultat inom 15minuter. Testerna är för professional use.

20-PACK SALIV/ NÄSA TEST

Healgen

Healgens Covid-19 Antigentest är ett av de snabbtest som godkänts av den Brittiska regeringens Department of Health & Social Care. Det används i stor utsträckning av lokala myndigheter och företag. Designad för att underlätta snabb diagnos av SARS-CoV-2-infektioner identifierar positiva resultat så att man snabbt kan isolera sig och vidta åtgärder. Resultat inom 15 minuter för SARS-CoV-2-antigenet – Sencitivitet 96,72% – Specificitet 99,22% – Total träffsäkerhet 98,74%  – Enkel provtagning från näsan eller munnen med hjälp av en pinne – CE-certifierad

1-PACK  NÄSA (2-3 CM)
20-PACK
Vanliga frågor:

Vad är ett antigentest?

Ett Antigen-test är ett snabbt diagnostiskt test som är lämpligt för vårdtestning, som snabbt upptäcker närvaron eller frånvaron av en antigen. Testet används vanligtvis för att upptäcka SARS-COV-2, viruset som orsakar Covid-19. Snabbtester är en typ av laterala flödestester som detekterar protein. Det skiljer sig från andra medicinska tester som upptäcker antikroppar eller nukleinsyra av laboratorietyp eller vårdtyp. Antigentester används för att påvisa om du har en aktiv infektion av Covid-19.Antigentester ger i allmänhet resultat på 5 till 30minuter, testerna vi köper in ger resultat inom 15minuter. Antigentesterna kräver minimal utbildning och utrustning, men i nuläget kräver dem assistans av utbildad personal.

När används antigentester?

Antigentester kan i stor utsträckning användas som ett komplement till PCR- testning när det finns behov av ökad testkapacitet, men ersätter inte den storskaliga PCR-testningen. Antigentester kan även användas för patientnära testning inom primärvården för personer med misstänkt covid-19. Provet för antigentest behöver tas tidigt i infektionsförloppet när virusnivåerna är som högst. Folkhälsomyndigheten rekommenderar att provet tas på symtomatisk patient, senast 5 dagar efter symtomdebut.

Vad är ett PCR-test?

PCR-test är det test som tas av hälso-och sjukvårdspersonal vid misstanke av en pågående infektion av COVID-19, eller vid egenprovtagning när du beställer hem test från Alltid öppet och 1177. Testerna analyseras i laboratorier och ger svar inom 1-2 dagar. PCR står för Polymerase Chain Reaction.

Vad är ett antikroppstest?

Antikroppstester används för att påvisa om någon har antikroppar mot viruset som orsakar covid-19. Det finns både laboratoriebaserade plattformstester och patientnära (Point-of-Care tester, PoC) snabbtester. Ett antikroppstest visar om en person har bildat antikroppar mot viruset som orsakar covid-19. Antikroppar bildas av kroppens immunförsvar o efter genomgången covid-19- infektion eller vaccination.

Är ditt företag intresserad
av en större volym?

My Test erbjuder skräddarsydda helhetslösningar efter ditt företags särskilda behov. Allt från logistik och distribution till koordinering av assistans och service. My Test har lång erfarenhet av företagslösningar och vi gör vårt allra bästa för att du ska bli nöjd!

Kontakta oss för offertförslag